Στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, Τετάρτη  11 Οκτ. 2017, συνεδρίαση για πρώτη φορά το Άτυπο Συντονιστικό Όργανο που δημιουργήθηκε απο τους Απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας και με τη συμμετοχή των Παραρτημάτων Στρατού και Αεροπορίας Νομού Ηρακλείου. Σημειωτέον  είχε κληθεί και το αντίστοιχο παράρτημα Αεροπορίας Νομού Χανίων που δεν παρευρέθηκε.  

Σκοπός του άτυπου αυτού οργάνου  είναι η ενημέρωση των συνταξιούχων υπόψη σωμάτων για θέματα που τους απασχολούν, ο καθορισμός δράσεων για τη προβολή των θεμάτων και προβλημάτων μας  στα Μ.Μ.Ε καθώς και στο Γραπτό τύπο,  προτάσεις απο οιονδήποτε μέλος παραπάνω φορέων καθώς και ψηφίσματα που θα φανερώνουν το αποτέλεσμα και το σκοπό των συσκέψεων. 

Στη παραπάνω σύσκεψη παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν τη πρωτοβουλία αυτή Εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Εκπρόσωποι Κομμάτων, Εκπρόσωποι τοπικών φορέων, (Περιφέρεια , Δήμος, Εργατικό Κέντρο).  

Αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν, η  διεξαγωγή  Παγκρήτιας διαδήλωσης διαμαρτυρίας στο Ηράκλειο. Η ημερομηνία της διαδήλωσης θα καθοριστεί σύντομα απο το Συντονιστικό Όργανο.  Συμβολική κατάληψη Δημόσιων Οργανισμών, όπως Αστυνομικό Μέγαρο, Λιμεναρχείο κ.λ

Όλες αυτές οι δράσεις θα καθαρίζονται μετά απο επεξεργασία του Συντονιστικού Οργάνου, που απαρτίζεται απο  εκπρόσωπο της Αστυνομίας , Λιμενικού, Πυρασβεστικού Σώματος και  Ενοπλων Δυνάμεων. 

Η ημερομηνία διεξαγωγής της διαδήλωσης θα καθοριστεί σύντομα και θα σας ενημερώσουμε γιατήν. Παρακαλούμε για τη καθολική συμμετοχή μας με σκοπό να αποτρέψωμε  τα επερχόμενα μέτρα κατά των συντάξεων μας που  θάναι δραματικά. Να διεκδικήσωμε τα δίκαια αιτήματα μας που είναι η επαναφορά των Συντάξεων μας στο 2012, πρίν τις περικοπές, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. 

 

                                                                             Εκ του Δ.Σ