ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΑΣΜΧΟΥ (ΤΜΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

25-10-2021 Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

1. Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία Αττικής στις 9 Μαΐου 1958 από πατέρα Αιτωλοακαρνάνα (Θέρμο) και μητέρα Μικρασιάτισσα (Σμύρνη). Το 1976, εισήλθα στην ΣΤΥΑ με την ειδικότητα του Γενικού Επισκευαστή Οργάνων. Αποφοίτησα 1978 και αποστρατεύτηκα το 2008, με το βαθμό του Αντισμηνάρχου. 2. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου εξέλιξης, μου ανατέθηκαν τα παρακάτω καθήκοντα: α. Υπολόγου, Επιθεωρητή, Επιθεωρητή Ποιοτικού Ελέγχου, Εκπαιδευτή Συστημάτων Οργάνων και Σωστικών Μέσων, Προϊσταμένου Συνεργείων Οργάνων και Σωστικών Μέσων, καθώς και Αξιωματικού Τεχνικής Εκπαίδευσης. β. Στρατιωτικού Εκπαιδευτή και Εκπονητή Εκπαιδευτικών...

Περισσότερα

ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΑΠΤΧΟΥ (Μ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

18-10-2021 Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη της ΕΑΑΑ, Στις εκλογές του 2018 πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα της ΕΑΑΑ καταθέτοντας υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΔΣ. Ένα μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος με τίμησε με τη ψήφο του και με ανέδειξε πρώτο αναπληρωματικό για τη θέση του προέδρου. Στη τριετία που πέρασε προσπάθησα στο ποσοστό που μου αναλογεί να βοηθήσω για μια καλύτερη Ένωση αντάξια των μελών της και αμέσως μετα τις εκλογές του 2018 έθεσα με επιστολή μου προς...

Περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΑΠΤΧΟΥ (Ι) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

11-10-2021 Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Βιογραφικό Σημείωμα Απτχου (Ι) ε.α Παναγιώτη Δημητριάδη Ο Απτχος (Ι) ε.α Παναγιώτης Δημητριάδης είναι της 51ης Σειράς και αποφοίτησε από τη ΣΙ το 1979. Μετά την αποφοίτηση τοποθετήθηκε στην 110 ΠΜ /348Μ, α/φ F-84. Στην 116 Π.Μ,/335Μ   α/φ F-104 . Στην 111 ΠΜ /330Μ και 346Μ α/φ F-16. Διετέλεσε Διοικητής της 346 Μ Υποδιοικητής στην 110 ΠΜ, Υποδιοικητής και Διοικητής στην 111 ΠΜ Διευθυντής Αμυντικών Επιχειρήσεων, Διευθυντής Κλάδου Επιχειρήσεων , Α/Α Άγκυρας και σε άλλες επιτελικές θέσεις. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για...

Περισσότερα

ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΑΠΤΧΟΥ (Ι) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

11-10-2021 Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Θέσεις και Στόχοι Υποψήφιου Προέδρου ΕΑΑΑ Παναγιώτης Δημητριάδης Απτχος (Ι) ε.α Αγαπητοί Συνάδελφοι Ο δρόμος για την εκλογή   στη θέση του  πρόεδρου  της ΕΑΑΑ   είναι μακρύς και έχει μια διαδρομή  από την Κρήτη μέχρι το Διδυμότειχο και από τα Γιάννενα μέχρι την Καλαμάτα  με σκοπό  να ακουστούν  τα προβλήματα των συναδέλφων και των ορφανικών οικογενειών ώστε να  δοθούν  λύσεις, να  τεθούν οι στόχοι  και το όραμα της επόμενης 3ετίας.  Ένας  δρόμος που είναι ευθύς σε αρχές   και αξίες,  , έχει κόστος,   είναι  εξαντλητικός και...

Περισσότερα

1. Το Δ.Σ/ΕΑΑΑ στην υπ΄αριθμ. 29/29 - 8 - 2018 τακτική του συνεδρίαση ( θέμα 3ον) αποφάσισε τα ακόλουθα: 

   α. Προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΑ την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.

   β.Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα αρχίσει απο τη Πέμπτη 30 - 8 - 2018 και ώρα 09:00 και θα περατωθεί τη 13 :30 ώρα της 28/9/2018. Η υποβολή της υποψηφιότητας γίνεται με έγγραφη αίτηση του ενδιαφερομένου η οποία κατατίθεται στην γραμματεία της ΕΑΑΑ , Χαλκοκονδύλη 5, 3ος όροφος, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 έως 13:00 με την επίδειξη της Υπηρεσιακής ταυτότητας (ΕΑΑΑ) του μέλους. Επιπρόσθετα η αίτηση μπορεί να αποσταλλεί :

     (1)  Ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, ( προς ΕΑΑΑ, Χαλκοκονδύλη 5, Τ.Κ 10677 Αθήνα), η οποία όμως πρέπει να συνοδεύεται με επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της υπηρεσιακής ταυτότητας του μέλους της ΕΑΑΑ.

     (2) Με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο οποίο θα είνα συνημμένα σκαναρισμένα η συμπληρωμένη αίτηση και το επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της υπηρεσιακής ταυτότητας του μέλους της ΕΑΑΑ. Η ΕΑΑΑ θα ενημερώσει άμεσα τον υποψήφιο οτι λήφθηκε η αιτησή του . Αντίγραφο αιτήσεως θα διατίθεται στα γραφεία της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων.

  γ. Οι εκλογές διεξάγονται υπό την προυπόθεση οτι θα υποβληθούν τουλάχιστον δεκαέξι (16) υποψηφιότητες για όλες τις θέσεις του Δ.Σ. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, δεν κωλύονται να θέσουν υποψηφιότητα και για μέλος του Δ.Σ. Η εκλογή διενεργείται δια ενιαίου ψηφοδελτίου, στο οποίο αναγράφονται χωριστά τα ονόματα των υποψηφίων Προέδρων , χωριστά τα ονόματα των υποψηφίων Αντιπροέδρων, χωριστα τα ονόματα των υποψηφίων μελών. 

  δ. Ο έλεγχος της νομιμότητας των υποψηφίων και η ενημέρωση τους πραγματοποιείται απο το Δ.Σ της ΕΑΑΑ εντός δεκαημέρου (10 ημερών) απο της λήξεως της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων και όχι αργότερα απο τις 9 Οκτωβρίου 2018. Ενστάσεις επι της νομιμότητας υποβάλλονται εντός 2ημέρου (2 ημερών) απο τις ενημερώσεως των υποψηφίων και κρίνονται αμετακλήτως εντός 5ημέρου (5ημερών) απο της υποβολής τους απο την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. 

  ε. Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα τακτικά , ορφανικά και προαιρετικά μέλη της ΕΑΑΑ με τους εξής περιορισμούς: 

       - Για τις θέσεις του Προέδρου και Αντιπροέδρου οι υποψήφιοι πρέπει να βαθμού Απτχου η Υπτχου. 

       - Τα ορφανικά μέλη δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου. 

Παράλληλα με τις εκλογές για το νέο Δ.Σ της ΕΑΑΑ, θα διεξαχθούν και άτυπες εκλογές σφυγμομέτρησης σε όλα τα παραρτήματα της ΕΑΑΑ , πλήν εκείνων που οι υποψήφιοι είναι ισάριθμοι με τις θέσεις των μελών του Δ.Σ. Οι άτυπες εκλογές σε όλα τα παραρτήματα θα γίνουν απο τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές των εκλογών της ΕΑΑΑ , πλήν του παραρτήματος Λάρισας στο οποίο οι άτυπες εκλογές θα διενεργηθούν απο ξεχωριστή εφορευτική επιτροπή , η οποία θα διοριστεί απο το Δ.Σ της ΕΑΑΑ. Τα ψηφοδέλτια των παραρτημάτων χωρίζονται σε δύο (2) μέρη: το πρώτο για τη θέση του Προέδρου, όπου τίθεται ένας σταυρός προτήμησης και το δεύτερο για τις θέσεις των μελών του Δ.Σ όπου τίθενται απο ένας (1) έως δύο (2) σταυροί προτίμησης. 

Για περισσότερες Πληροφορίες όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, παρακαλώ να απευθύνεσται στο Πρόεδρο του Παραρτήματος Ηρακλείου , Σμχο ε.α Εμμ. Φρουδάκη. 

 

                                                                           Εκ της ΕΑΑΑ