ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΑΣΜΧΟΥ (ΤΜΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

25-10-2021 Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

1. Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία Αττικής στις 9 Μαΐου 1958 από πατέρα Αιτωλοακαρνάνα (Θέρμο) και μητέρα Μικρασιάτισσα (Σμύρνη). Το 1976, εισήλθα στην ΣΤΥΑ με την ειδικότητα του Γενικού Επισκευαστή Οργάνων. Αποφοίτησα 1978 και αποστρατεύτηκα το 2008, με το βαθμό του Αντισμηνάρχου. 2. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου εξέλιξης, μου ανατέθηκαν τα παρακάτω καθήκοντα: α. Υπολόγου, Επιθεωρητή, Επιθεωρητή Ποιοτικού Ελέγχου, Εκπαιδευτή Συστημάτων Οργάνων και Σωστικών Μέσων, Προϊσταμένου Συνεργείων Οργάνων και Σωστικών Μέσων, καθώς και Αξιωματικού Τεχνικής Εκπαίδευσης. β. Στρατιωτικού Εκπαιδευτή και Εκπονητή Εκπαιδευτικών...

Περισσότερα

ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΑΠΤΧΟΥ (Μ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

18-10-2021 Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι και μέλη της ΕΑΑΑ, Στις εκλογές του 2018 πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα της ΕΑΑΑ καταθέτοντας υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΔΣ. Ένα μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος με τίμησε με τη ψήφο του και με ανέδειξε πρώτο αναπληρωματικό για τη θέση του προέδρου. Στη τριετία που πέρασε προσπάθησα στο ποσοστό που μου αναλογεί να βοηθήσω για μια καλύτερη Ένωση αντάξια των μελών της και αμέσως μετα τις εκλογές του 2018 έθεσα με επιστολή μου προς...

Περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΑΠΤΧΟΥ (Ι) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

11-10-2021 Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Βιογραφικό Σημείωμα Απτχου (Ι) ε.α Παναγιώτη Δημητριάδη Ο Απτχος (Ι) ε.α Παναγιώτης Δημητριάδης είναι της 51ης Σειράς και αποφοίτησε από τη ΣΙ το 1979. Μετά την αποφοίτηση τοποθετήθηκε στην 110 ΠΜ /348Μ, α/φ F-84. Στην 116 Π.Μ,/335Μ   α/φ F-104 . Στην 111 ΠΜ /330Μ και 346Μ α/φ F-16. Διετέλεσε Διοικητής της 346 Μ Υποδιοικητής στην 110 ΠΜ, Υποδιοικητής και Διοικητής στην 111 ΠΜ Διευθυντής Αμυντικών Επιχειρήσεων, Διευθυντής Κλάδου Επιχειρήσεων , Α/Α Άγκυρας και σε άλλες επιτελικές θέσεις. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για...

Περισσότερα

ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΑΠΤΧΟΥ (Ι) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

11-10-2021 Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Θέσεις και Στόχοι Υποψήφιου Προέδρου ΕΑΑΑ Παναγιώτης Δημητριάδης Απτχος (Ι) ε.α Αγαπητοί Συνάδελφοι Ο δρόμος για την εκλογή   στη θέση του  πρόεδρου  της ΕΑΑΑ   είναι μακρύς και έχει μια διαδρομή  από την Κρήτη μέχρι το Διδυμότειχο και από τα Γιάννενα μέχρι την Καλαμάτα  με σκοπό  να ακουστούν  τα προβλήματα των συναδέλφων και των ορφανικών οικογενειών ώστε να  δοθούν  λύσεις, να  τεθούν οι στόχοι  και το όραμα της επόμενης 3ετίας.  Ένας  δρόμος που είναι ευθύς σε αρχές   και αξίες,  , έχει κόστος,   είναι  εξαντλητικός και...

Περισσότερα

ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Α.Α.

Αγαπητοί εν αποστρατεία συνάδελφοι της Π.Α., αγαπητά μέλη της Ένωσης των εκλιπόντων συναδέλφων, στις προσεχείς εκλογές, της 14 Νοε. 21 ημέρα Κυριακή, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ\Ε.Α.Α.Α. θα είμαι υποψήφιος για την θέση του Προέδρου.

Οραματίζομαι την Ε.Α.Α.A. δυναμική και παρούσα στις εξελίξεις. Με παρουσία και λόγο στα κέντρα εξουσίας και όπου αλλού απαιτείται , για διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων με ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ παρέμβασης. Η Ε.Α.Α.Α. καλείται να διαδραματίσει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο με δυναμική παρουσία και αγώνες για την άρση των αδικιών που έχουν γίνει σε βάρος μας παραβιάζοντας κάθε έννοια ισότητας και ισονομίας.

Προς τούτο χρειάζεται κατ' αρχάς η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ (σύμπνοια, συναδελφικότητα), διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της Ένωσης, άμεση ενημέρωση των μελών, αλλά και εξωστρεφής προσανατολισμός, προκειμένου να ενισχύσει το ρόλο της Ένωσης στους θεσμικούς φορείς.

Θα προσπαθήσω να έχουμε ως Ε.Α.Α.Α., άριστη συνεργασία  με τα Ν.Π.Δ.Δ., θεσμικές ενώσεις Ε.Α.Α.Σ. και Ε.Α.Α.Ν., ως και με όλους τους αναγνωρισμένους Συλλόγους, προκειμένου να εξασφαλίζουμε τα συμφέροντα των Συναδέλφων μας.

Για επίτευξη των ανωτέρω και θέλοντας να σας κοιτώ κατάματα, δεσμεύομαι για:

  • · Αξιοποίηση των μελών μας (κύρια προτεραιότητα και επιδίωξη)
  • · Άμεσα απόκτηση διαδικτυακής δυνατότητας εξυπηρέτησης των μελών και διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη του μελλοντικού Δ.Σ. της Ένωσης.
  • · Πλήρη ενημέρωση των μελών με ανάρτηση στο διαδίκτυο (διαύγεια) όλων των αποφάσεων.
  • · Δημιουργία γραφείου Νομικού συμβούλου και οικονομικών θεμάτων.
  • · Απόρριψη κάθε ιδέας για συνένωση των Ενώσεων.
  • · Δυναμική παρέμβαση με οποιοδήποτε πρόσφορο Νομικό μέσο για:

     Εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ ως προς την αντισυνταγματικότητα των περικοπών των συντάξεων που έγιναν με τον Ν.4093/12,

     Εξαίρεση των Μερισμάτων και των ΕΚΟΕΜ από το άθροισμα των συντάξεων όπως αυτές υπολογίζονται από την ΗΔΙΚΑ.

  • · Λειτουργία  της Ένωσης πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες και μόνο για την υποστήριξη και προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των μελών.
  • · Αξιοποίηση της περιουσίας του T.A.Α. Στις περιπτώσεις που παραχωρούνται χώροι της Π.Α. να εφαρμόζεται η αρχή της αντιπαροχής, προς αύξηση των εσόδων του ΕΚΟΕΜA.
  • · Τέλος, δυναμική παρουσία για την διατήρηση της αυτοτέλειας του Μ.Τ.Α.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, έχοντας κατανοήσει το μέγεθος της ευθύνης αλλά και τις απαιτήσεις της θέσης του προέδρου της Ένωσης, που διεκδικώ, υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μην υπολογίζοντας χρόνο και κόπο για τα συμφέροντα των μελών μας και σας καλώ να με εμπιστευτείτε.

Προϋπόθεση όμως είναι η συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία και με όραμα μια δυναμική Ένωση να επιλέξετε αξιοκρατικά, το Διοικητικό της συμβούλιο γιατί μόνο έτσι και με εξωστρέφεια είναι δυνατόν να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με γνώμονα το εμείς σε όλους εσάς, και εφόσον εκλεγώ είμαι έτοιμος να ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ συνθέτοντας τις προτάσεις, τις ιδέες και τις σκέψεις σας ώστε ΜΑΖΙ να επιτύχουμε.

Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο και εφόσον εκτιμάτε ότι θα μπορούσα να σας εκπροσωπήσω επάξια, ώστε να ανταποκριθώ στους σκοπούς της ίδρυσης της Ένωσής μας και στις προσδοκίες σας ζητώ την υποστήριξή σας.

Με εκτίμηση, συναδελφικά

Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.

Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

Μιχαήλ Παπαδόπουλος