9η Αιμοδοσία της ΕΑΑΑ/Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

αιμοδοσια

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η 9η αιμοδοσία της ΕΑΑΑ. Στην Αθήνα η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ (Χαλκοκονδύλη 5 Αθήνα 7ος όροφος από 09:00 έως 12:30).

Οποιοσδήποτε μπορεί να δώσει αίμα για λογαριασμό της ΕΑΑΑ σε όλα τα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. που διαθέτουν αιμοδοσία.

Η ΕΑΑΑ διαθέτει τράπεζα αίματος για την εξυπηρέτηση 15.000 μελών και των οικογενειών αυτών (πάνω από 60.000).

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που τους το επιτρέπει η υγεία τους να συμβάλουν σ΄ αυτή την προσπάθεια της Ένωσης. Η ενημέρωση, παράλληλα, του καθένας και καθεμία από μας σε συγγενείς, συναδέλφους και φίλους είναι ιδιαίτερης σημασίας καθόσον η ανάγκη για διάθεση μονάδων αίματος είναι συνεχής και ακατάπαυστη.

Επισημαίνεται ότι ο κωδικός για την τράπεζα αίματος της ΕΑΑΑ είναι 14111

Για το Ηράκλειο:

Α.        Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μπορείτε να δώσετε αίμα στo Κέντρο Αίματος του νοσοκομείου που βρίσκεται στο ισόγειο του παλαιού κτιρίου, απέναντι από την Κεντρική Είσοδο. Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 2810 214302 και 281340 8051. Το ωράριο αιμοληψιών διαμορφώνεται ως εξής:

Ωράριο Αιμοληψιών

Καθημερινά (εκτός Τρίτης)

08:30-14:00, 16:30-20:00

Τρίτη

08:30-13:00, 16:30-20:00

Σαβ/κο & Αργίες

09:00-13:00

Εναλλακτικά μπορείτε να δώσετε αίμα στην νέα και πλήρως οργανωμένη κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, το πρόγραμμα της οποίας ανακοινώνεται κάθε μήνα.

ΚΙΝΗΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Β.        Πα.Γ.Ν.Η. μπορείτε να δώσετε αίμα:

1.     Στο νοσοκομείο, στην Αιμοδοσία από Δευτέρα έως Παρασκευή, ωράριο: 8.30-2.00 και 16:30-20:00, Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : 2810 392813.

2.     Στο Σταθμό Αιμοδοσίας στην πλατεία Ελευθερίας, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, ωράριο: 09:00-14:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα 17:00-20:30.