ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

manolis froudakis

Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Εθιμοτυπική Επίσκεψη στο Δήμο Χερσονήσου

Ο πρόεδρος Σμχος (ΥΥΑ) ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής και ο αντιπρόεδρος Ασμχος (ΤΜΑ) ε.α. Γεράσιμος Πετρίτσης, εκ μέρους του Δ.Σ. παραρτήματος , σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023,παραβρέθηκαν στο Δήμο Χερσονήσου, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ιωάννη Σέγκου.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ιωάννης Σέγκος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χερσονήσου και αγαπητού συναδέλφου Μιχάλη Καρακατσάνη, μας καλωσόρισαν και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα, σχετικά με την καθημερινότητα του Παραρτήματος μας, τη σύσφιξη των δεσμών συναδελφικότητας και της διατήρησης των σχέσεων μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, καθώς και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Σέγκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Παραρτήματος Ηρακλείου, για την επίσκεψη στο Δημαρχείο και δήλωσε : «Σέβομαι τον θεσμικό ρόλο των Αποστράτων και τιμώ απεριόριστα την προσφορά τους στην κοινωνία».

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου μας προσέφερε αναμνηστικά του Δήμου Χερσονήσου και ο πρόεδρος Σμχος (ΥΥΑ) ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής προσέφερε στον κ. Σέγκο τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Παραρτήματος μας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.

05 07 2023 Α

 

05 07 20023 Β

05 07 2023 Γ