ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

manolis froudakis

Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Ηρακλείου, στο κέντρο διασκέδασης ″ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΚΤΗΜΑ ΗΒΗ"  στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης , ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος Γεώργιος Γεράκης, ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, εκ μέρους του Προέδρου της ΕΑΑΑ ο Σμηναγός (ΤΤΗ) ε.α. κ. Ευστάθιος Καρβουνιάρης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κ. Εμμανουήλ Κοκοσάλης, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Βασίλειος Κεγκέρογλου, εκ μέρους του Δήμαρχου Ηρακλείου ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Νικόλαος Γιαλιτάκης, εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου ο κ. Λάμπρος Μαυραντωνάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Τεχνητής Νοημοσύνης, κ. Αθανάσιος Περισυνάκης, ο Διοικητής της 133 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχος (Ι) κ. Ιωάννης Μαλισιώτης και ο Διοικητής της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων Σμήναρχος (ΕΑ) κ. Γεώργιος Τζωρμπατζάκης.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σμήναρχος (ΥΥΑ) ε.α. κ. Αντώνιος Τζιερτζής και ευχαρίστησε τους Συναδέλφους, Ορφανικά Μέλη και τους Εκπροσώπους φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε απονομή του τιμητικού τίτλου του επιτίμου προέδρου του παραρτήματός μας στον εκλιπόντα Σμχο (ΤΥΜ) ε.α. Γεώργιο Ορφανάκη και η απονομή της πλακέτας του Παραρτήματος ο οποίος διατέλεσε πρόεδρος του Παραρτήματος Ηρακλείου από 8 Απριλίου 1987 μέχρι 16 Ιουλίου 1993 και από 30 Μαΐου 1995 μέχρι 20 Ιανουαρίου 1998 και ουσιαστικά ήταν δημιουργός και εμπνευστής καθώς και από τους πρωτοστάτες για την αγορά του οικήματος που στεγάζεται το Παράρτημα, συμβάλλοντας με την επιτυχημένη θητεία του και την μεγάλη προσφορά του στην διατήρηση των υφιστάμενων σχέσεων μεταξύ των συνάδελφων και όχι μόνο. Την απονομή πλακέτας στον γιό του κ. Γεώργιο Ορφανάκη με το έμβλημα της ΕΑΑΑ έκανε εκ μέρους του Προέδρου της ΕΑΑΑ ο Σμηναγός (ΤΤΗ) ε.α. κ. Ευστάθιος Καρβουνιάρης καθώς και την πλακέτα του Παραρτήματος μας, ο πρόεδρος Σμήναρχος (ΥΥΑ) ε.α. κ. Αντώνιος Τζιερτζής.

Επίσης έγινε η απονομή της πλακέτας του Παραρτήματος και ένα stick Α/Φ Rafale, στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την αμέριστη προσφορά του στο Παράρτημά μας .

Επιπλέον κέρδισε ένα stick Α/Φ Mirage F1 το Ορφανικό Μέλος κα. Σοφία Κυριακάκη, προσφορά της εταιρίας 2Κ Aviation Creations του κ. Κωνσταντίνου Κεφάλα.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε διατακτικές αξίας 150 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη, κέρδισε η κα. Μαρία Παχάκη, σύζυγος του Συναδέλφου Σγού (ΤΕΦ) Νικόλαου Γλυνού.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς Συναδέλφους και τα Ορφανικά Μέλη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η συμμετοχή σας σε κάθε εκδήλωση του Παραρτήματος, ενδυναμώνει τις προσπάθειες μας για δράσεις με πολιτιστικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

Καλή Χρονιά με υγεία.

IMG 5352

IMG 5368

IMG 5376

IMG 5380

IMG 5383

IMG 5387

IMG 5397

IMG 5405

IMG 5406

IMG 5407

IMG 5413