Συνάντηση του Προέδρου του Συντονιστικού (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη 14.10.22

Suntonistiko 14 10 2022

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής Ενώσεων Συνταξιούχων. Στη συνάντηση πήρε μέρος ο Πρόεδρος του Συντονιστικού των τριών θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων των ΕΔ (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) Αντιναύαρχος ε.α Θ. Γερούκης (ΠΝ) όπου είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για τα κυριότερα προβλήματα που μας απασχολούν.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν και οι: Γιώργος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας, Γιάννης Μπρατάκος, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Παναγιώτης Τσακλόγλου, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Παυλίνα Καρασιώτου, ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Από την πλευρά των συνταξιούχων συμμετείχαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων Ηλίας Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Δικηγόρων Παναγιώτα Τσακούλια και ο αντιναύαρχος ε.α. Θεόδωρος Γερούκης, πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και πρόεδρος του Συντονιστικού των Τριών Ενώσεων.

Στον πρωθυπουργό παραδόθηκε υπόμνημα από τον κ. Γερούκη το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ