ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

manolis froudakis

Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Τιμήθηκε στο Ηράκλειο η Επέτειος της Εθνικής Αντίστασης

Με δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ομιλία, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη πλατεία Ελευθερίας τιμήθηκε και στο Ηράκλειο η επέτειος της Εθνικής Αντίστασης.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου Βˊ ενώ ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Αντίσταση από την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου - Μποδοσάκειο κα. Αικατερίνη Κοπιδάκη.

Ακολούθησε τελετή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Βˊ και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υφυπουργό Ανάπτυξης, τον εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Ηρακλείου, η Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Ενώσεων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων, κομμάτων και Εφέδρων Αξιωματικών.

Η ΕΑΑΑ Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Ασμχο (ΤΜΑ) ε.α. Γεράσιμο Πετρίτση, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι εκ μέρους της Ένωσης, στην τελετή για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης.

25 11 2023 A

25 11 2023 B

25 11 2023 C

25 11 2023 D

25 11 2023 E