ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

manolis froudakis

Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Το Ηράκλειο Τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Με δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ομιλία, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη πλατεία Ελευθερίας τιμήθηκε και στο Ηράκλειο η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου Βˊ. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ. Εμμανουέλα Περισυνάκη, διευθύντρια 6ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου. 

Ακολούθησε τελετή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο Βˊ και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τους εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων-Βουλευτές, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, την Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Ηρακλείου, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι εκπρόσωποι των Αποστράτων Αξιωματικών και Σωμάτων Ασφαλείας των Εφέδρων Αξιωματικών, εκπροσώπους φορέων, αντιστασιακών οργανώσεων και θυμάτων πολέμου.

Ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ του Τοπικού Παραρτήματος Ηρακλείου Σμχος (ΥΥΑ) ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής κατέθεσε στεφάνι, στην τελετή για την ημέρα εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Επίσης παρευρέθηκε και το μέλος, Υπσγός (ΥΑΔ) ε.α. Κλέαρχος Ζαχαριουδάκης.

28 10 2023 α

28 10 2023 β

28 10 2023 γ

28 10 2023 δ