ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

manolis froudakis

Νέα - Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Το Ηράκλειο Τίμησε την Ημέρα Λήξης του Βˊ Παγκοσμίου Πολέμου

Το Ηράκλειο σήμερα 09 Μαϊου 2023, Τίμησε την Ημέρα Λήξης του Βˊ Παγκοσμίου Πολέμου με Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κνωσού κ. Μεθοδίου Βερνιδάκη. Για το ιστορικό της επετείου μίλησε η  διευθύντρια του 13ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, εκπαιδευτικός, φιλόλογος Αικατερίνη Μικράκη.

Στην συνέχεια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλ. Ελευθερίας τελέστηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ.κ. Μεθόδιο, επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Ηρακλείου, τον ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου, εκπροσώπους κομμάτων, ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, αντιστασιακών οργανώσεων και συλλόγων.

Ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ του Τοπικού Παραρτήματος Ηρακλείου Σμχος (ΥΥΑ) ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής κατέθεσε στεφάνι, στην τελετή για την Ημέρα Λήξης του Βˊ Παγκοσμίου Πολέμου. Επίσης παρευρέθηκε και το μέλος, Υπσγός (ΥΑΔ) ε.α. Κλέαρχος Ζαχαριουδάκης.

1683649281400

1683649281405

1683649281408

ΚΑΤΑΘΕΣΗ 23 scaled