ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΑ ΣΜΧΟΥ (ΤΥΤ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΛΤΑΙΤΣ

Δημήτριος Φαλτάιτς

Σμήναρχος ε.α.(ΤΥΤ)

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1957. Εισήλθα στη Σ.Τ.Υ.Α το 1974 με την 26η σειρά. Αποφοίτησα το 1976 με ειδικότητα Τεχνικού Μηχανικού Τηλεπικοινωνιών(Τ.Μ.Τ). Υπηρέτησα 37 χρόνια σε Μονάδες και Αρχηγεία. Αποστρατεύτηκα το 2011 με το βαθμό του Σμηνάρχου. Είμαι παντρεμένος, πατέρας δύο τέκνων.

Στις εκλογές για το Δ.Σ του Σ.Α.Σ τον Ιανουάριο του 2013 συμμετείχα για πρώτη φορά ,εκλέχτηκα Πρόεδρος του Συλλόγου όπου και επανεξελέγην πρόεδρος στις αρχαιρεσίες του ΣΑΣ τα έτη 2016 και 2019. Ως Πρόεδρος του Σ.Α.Σ και με τη συνεργασία άλλων Συλλογικών φορέων προβήκαμε σε παραστάσεις και διαμαρτυρίες προς τους αρμοδίους για την μη υπογραφή της προτεινόμενης Κ.Υ.Α, σχετικά με τη συγκρότηση του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Α, γεγονός που απετράπη από τον κ. Υ.ΕΘ.Α.

Στην ΕΑΑΑ συμμετείχα στις αρχαιρεσίες το 2015 και το 2018 όπου και εξελέγην μέλος στο Δ.Σ. Σκοπός της συμμετοχής μου στις εκλογές του Νοεμβρίου 2021 , είναι να συμβάλλω δημιουργικά στον εκσυγχρονισμό οργάνωσης και λειτουργίας της Ε.Α.Α.Α, με πνεύμα συναδελφικότητας, αλληλοσεβασμού, ενότητας, ειλικρινών σχέσεων και συνεργασίας με όλα τα Μέλη του Δ.Σ για προβολή και επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν και ιδιαίτερα για την αποκατάσταση του δοκιμαζόμενου κύρους της Ε.Α.Α.Α.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση ζητώ την ψήφο σας.

Δημήτριος Φαλτάιτς

Σμήναρχος ε.α. – 26ης σειράς Σ.Τ.Υ.Α