ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης και ο Δκτής της 133 ΣΜ, Σμχος (Ι) Κωνσ. Αγγος σας προσκαλούν στην τελετή αποκαλυπτηρίων τιμητικής πλάκας εις μνήμην του πεσόντος αεροπόρου Κωνσ. Κραββατογιαννου που θα πραγματοποιηθεί στο Μνημείο Πεσόντων του Ευαγγελισμού Καστελλίου , τη Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:00.

Πρόγραμμα Τελετής

. Επιμνημόσυνη Δέηση

. Χαιρετισμός Δημάρχου Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρία Καλογεράκη

. Χαιρετισμός Δκτή 133 ΣΜ , Σμχου (Ι) Κωνσ. Άγγου

. Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας εις μνήμην του πεσόντα αεροπόρου Κωνσ. Κραββατογιαννου (11 Αυγ. 1975) στο μνημείο πεσόντων Ευαγγελισμού

- Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος

- Δκτής 133 ΣΜ

. Τήρηση ενός λεπτού σιγής εις μνήμη Κραββατόγιαννου

. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου

(θα ακολουθήση μικρή δεξίωση απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευαγγελισμού στην αίθουσα της ενορίας Ευαγγελισμού)

Όσοι εκ των συναδέλφων μελών επιθυμούν να παρευρεθούν στη τελετή, θα πάνε με δικό τους όχημα.

Ο Πρόεδρος

Εμμ. Φρουδάκης